Як підняти pr сайту

Маючи гарні показники PR і тИЦ, кожен власник сайту може розглядати все більше і більше способів заробітку на своєму сайті.
І перед тим як приступити до оповідання, як підняти pr сайту, хотілося б для початку уточнити, від чого може залежати сам pr.
PageRank - це ступінь оцінювання сайту, яка визначається самою пошуковою системою Google. Коливатися такий ступінь може від 0 до 10.
Показники pr залежать від: унікальності контенту на сайті, частоти оновлення сайту, від кількості зовнішніх посилань з сайтів шановних пошукачами.

Для поліпшення видимості сайту гуглом, раджу додати сайт в каталог Google

http://www.dmoz.org

Якщо сайт представляє інтерес для широкої аудиторії інтернету, на думку модераторів Google каталогу, він буде додано в каталог.
А зараз давайте перейдемо до наступного етапу і розглянемо якими способами можна підняти pr сайту
Для стрімкого зростання показників pr важливу роль відіграють зовнішні посилання.
Окрім додавання унікального контенту на свій сайт, слід ще й розміщувати посилання на свій сайт на сервісах, які можуть передавати вагу свого pr іншому сайту.
Нижче я розпишу кілька способів, як підняти pr сайту, які, на мій погляд, сьогодні все ще працюють.

Спосіб # 1
Соціальні закладки
Цей спосіб застосовується, якщо кількість закладок з посиланнями на сайт сягатиме близько тисячі.
При додаванні однієї і тієї ж статті або сторінки в різні соціальні закладки, необхідно придумувати різні заголовки і описи, так як однакові посилання пошукові системи «склеюють» - вважають як за одну.
Ще одна з переваг соціальних закладок - це швидка індексація. Кожна нова закладка на таких сервісах миттєво індексується, оскільки пошукові системи заходять на сервіси соціальних закладок по кілька разів на день.

Ось список деяких соціальних закладок, які передають свій pr:
pr 7
www.mister-wong.ru
pr 5
moemesto.ru
pr 4
linkstore.ru
pr 3
korica.info

Спосіб # 2
Постові на блогах
Ще один спосіб, як підняти pr сайту - це купити постових на блогах, наприклад на Блогуне. Постові там розміщуються назавжди і платити за них потрібно всього лише один раз.
Головне купувати постові на блогах зроблених для людей, щоб не втратити їх потім у разі бана і, звичайно, ж купувати постові потрібно на блогах з високими показниками pr
Деякі блоги готові обмінюватися постовими і на безкоштовних умовах. Знайти їх Ви зможете, набравши в пошуковій системі запит - обмін постовими.

Спосіб # 3
Каталоги статей
Досить відомий і ефективний спосіб, що вимагає написання величезної кількості нових статей.
Писати статті можна самостійно, а потім замовляти рерайт. У підсумку, переписавши одну і ту ж статтю по декілька разів, на виході можна отримати 2-3 нових.
Зовнішніми посиланнями у статті, буде посилання на головну сторінку і на внутрішні сторінки сайту з певними ключовими словами.

Ось список каталогів статей по темі: інтернет, бізнес, робота
pr 6
http://1ps.ru/article/contrib.php
pr 5
http://webplanet.ru/page/2006/08/25/microfaq.html
http://introweb.ru/articles/add/
http://www.ukrbiznes.com/addanalitic.php
http://rosrabota.ru/spb/news/post_news/
http://belpages.com/press/
pr4
http://sitemaker.ru/authors/
pr3
http://wwwomen.ru/modules.php?name=Submit_News&no=1
http://webstudent.ru/modules/wfsection/submit.php
http://pr.b2bsbn.ru/pr/rules/?d=print_version
http://gamedev.ru/articles/authors.shtml


Спосіб # 4
Коментування на dofollow блогах
Один з безкоштовних і дуже популярних способів для підняття показників pr - це коментування на dofollow блогах.
На таких блогах посилання в коментарях не закриті тегом nofollow, а відкриті для індексування. Для того щоб коментар був доданий на dofollow блозі, коментар повинен бути осмислений і по темі.

Як знайти dofollow блоги?
Багато блогери зараз користуються такою системою коментування як Disqus. Внизу такої форми є посилання у вигляді тексту: blog comments powered by Disqus
Набравши у пошуковій системі, обов'язково тільки в лапках, запит «blog comments powered by Disqus» Ви зможете отримати величезний список dofollow блогів.
А якщо попереду запиту «blog comments powered by Disqus» додати, наприклад тему вашого сайту - інтернет, можна знайти те, що Ви шукаєте))
І наостанок, розміщуйте свої зовнішні посилання тільки на тематичних сервісах. Гугл передає більше ваги, посиланнях з тематично схожих сайтів.

Немає коментарів: