Зробити сайт популярним

У цій статті ви знайдете поради з просування Вашого сайту для збільшення його відвідуваності до трьох-п'яти тисяч на добу. Усього цього можна
домогтися без вкладення грошей, але прийдеться неабияк потрудитися. Для початку визначаємося про що буде цей сайт, сайт потрібно створювати для людей, це означає що там повинна бути корисна унікальна інформація. Користувачеві має бути цікава ця тема, ідеально якщо подібну інформацію він більше ніде не зможе знайти. Це буде означати, що користувач обов'язково ще повернеться на Ваш сайт.Где ж взяти таку інформацію, запитаєте Ви і ми Вам відповімо. Створюйте його самі. Припустимо Ви займаєтеся фотошопом. Почніть писати уроки для початківців і просунутих користувачів.
Напевно Вам знайдеться що розповісти навіть досвідченим користувачам, тому що людина не може знати всього. І будь-який просунутий дока, все одно може не знати (або забути) те, що Ви розмістите в якості уроків.
Отже по пунктам що вам належить зробити.
Цікавий і унікальний контент (описано вище)
Реєстрація в каталогах (Для цього підійде тільки ручна реєстрація. Ніхто не зробить це для Вас, краще за Вас. Автоматична реєстрація мало ефективна і або зовсім не ефективна - не витрачайте свої гроші даремно. Пропозиція прогнати по каталогам звичіт заманливо і не дорого, але знаєте де буває безкоштовний сир?)
Обмін посиланнями (Один з хороших і дієвих способів наростити посилальну масу свого сайту і отримати корисний, качесттвенний, тематичний трафік. Це й зрозуміло, обмінюючись посиланнями з сайтами (все про те ж фотошопі) до Вас прийдуть зацікавлені відвідувачі, які проведуть значний час на Вашому сайті, а можливо і полюблять його назавжди.)
Обмін посиланнями з закордонними сайтами
Експорт контенту (Це можуть бути переклади з не російськомовні сайтів, свої досліди і думки за порадами інших рессурсов. Це й зрозуміло, не варто нехтувати порадами інших майстрів)
Гостьова книга (Це спосіб скласти швидке перше враження про Ваш сайт. Стимулюйте користувачів залишати правдиві відгуки про користування Вашим сайтом. Виправляйте помилки, на які вказують Ваші постійні користувачі.)
E-mail розсилка (Буває так, що у користувача випав з уваги Ваш сайт в силу того, що дуже багато інформації потрібно переробляти при пошуку потрібного контента.Не погано зрідка нагадати користувачеві про своє існування шляхом аннонса.Не переусердствуйте.Ето поганий спосіб кардинально піднімати відвідуваність свого сайту і скоріше буде навіть зворотний ефект. А рідкісне напомінінаніе про себе навпаки може повернути постійних користувачів)
Форум (Місце для спілкування та обміну інформацією Ваших користувачів, не буде зайвим.)
Конкурси (Конкурси стімулірут відвідуваність сайту, пам'ятайте це і використовуйте для збільшення посещаемості.Не обов'язково виставляти цінні призи. Люди люблять змагатися один з одним.)
Інтерв'ю. (Інтерв'ю взяті у відомих, шанованих людей привернуть увагу нових користувачів до вашого ресурсу, розважать вже існуючих і діють як вірусний маркетінг.Люді охоче діляться такою інформацією)
Вдалого просування

Немає коментарів: